TURVALLISUUSKAAVIOT / POISTUMISREITTIOPASTEET

Varsinkin laajapintaisissa tiloissa ja tiloissa, joissa samanaikaisesti voi olla useita ihmisiä, on tärkeää, että rakennuksessa olijat voivat helposti etukäteen tutustua rakennuksen turvallisuusratkaisuihin ja ennen kaikkea pelastautumismahdollisuuksiin. Teemme turvallisuuskaaviot ja poistumisreittiopasteet alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

Rakennuksessa, jossa eri kerroksiin on laadittu turvallisuuskaaviot, viestittävät rakennuksen käyttäjille ja vierailijoille, että kiinteistössä pyritään ylläpitämään sen käyttöturvallisuutta mahdollisimman korkealla tasolla. Turvallisuuskaavio antaa rakennuksen käyttäjille, mutta ennen kaikkea vierailijoille tärkeän viestin rakennuksen turvallisuustasosta.

Laadimme kiinteistöösi turvallisuuskaavion, josta selviää: poistumisreitit, käsisammuttimien ja pikapalopostien sijoitus, palopainikkeiden paikat ja EA-välineistön paikat.

Turvallisuuskaavio toteutetaan aina kiinteistökotaisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS >>

TURVALLISUUSKAAVIOT JA POISTUMISREITTIOPASTEET UUDENMAAN ALUEELLA

PKS-Kiinteistöturva tarjoaa laadukkaat turvallisuuskaaviot ja poistumisreittiopasteet mm. paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo, Tuusula, Porvoo, Riihimäki, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi, Järvenpää ja lähialueet.