KÄSISAMMUTTIMET 

Tarjoamme sammutintarkastukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. Suoritamme sammutintarkastukset kaikille käsisammutinmerkeille, suoraan kiinteistökohteissa.
Teemme myös pikapalopostien tarkastukset ja koeponnistukset huoltostandardin SFS EN 671-3 mukaisesti.

Käsisammutintyyppejä ovat:

·  jauhesammuttimet
· neste- ja vaahtosammuttimet
· hiilidioksidisammuttimet
· rasvapalosammuttimet

Olemme riippumaton käsisammuttimien huoltoliike ja jälleenmyyjä. Päätuotteemme ovat eurooppalaiset (EU:n alueella valmistetut) laadukkaat ja varmatoimiset Firesafe -sammuttimet.

Palopostituotteissa suosimme kotimaisia Pivaset -tuotteita, joiden yhtenä jälleenmyyjänä toimimme Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

Tiesithän, että käsisammutin tulee tarkistaa ja huoltaa säännöllisin väliajoin?

Huoltoväli on yleensä viisi tai kymmenen vuotta, sammutintyypistä riippuen. Huoltoväli voi olla myös lyhyempi, mikäli tarkastuksessa nähdään siihen aihetta. Jos sammutinta on käytetty, tulee se huoltaa ennen sen paikalleen asettamista. Käsisammuttimien tarkastusväli on yleensä vuosi tai kaksi, riippuen sammuttimen sijoituspaikasta. Sellaisten sammuttimien, jotka joutuvat alttiiksi lämpötilan vaihteluille tai tärinälle,
tarkastusväli on yksi vuosi ja muilla sammuttimilla kaksi vuotta.

Joka vuosi tarkastettavia käsisammuttimia ovat mm. autojen, veneiden, asuntovaunujen, työkoneiden sekä kaikkien "kylmien" tilojen käsisammuttimet.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS  >>

SAMMUTINTARKASTUS JA SAMMUTINHUOLTO HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

PKS-Kiinteistöturva tarjoaa laadukkaat  sammutintarkastukset ja sammutinhuollot mm. paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo, Tuusula, Porvoo, Riihimäki, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi, Järvenpää ja lähialueet.