Pikapalopostit ja sammutinkaapit

Tiesitkö, että kaikkia rakennukseen määrättyjä sammutintyyppejä koskee sama, omistajan, haltijan tai toiminnanharjoittajan velvollisuus alkusammutusvälineiden jatkuvasta toimintakunnossa pitämisestä? Tämä koskee myös pikapaloposteja. Kaikille paloposteille tulee olla esteetön pääsy. Myymme ja asennamme pikapalopostit ja sammutinkaapit alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

SFS-EN 671-3 standardin mukaan pikapaloposti tulee tarkastaa joka vuosi ja letkut tulee koeponnistaa viiden vuoden välein. Suosituksen mukaan 20 vuotta ja sitä vanhemmat letkut tulisi uusia toimintavarmuuden takaamiseksi. Usein voi olla järkevää uudistaa koko kelajärjestelmä, mutta säilyttää vanha kaappirakenne. Hintaero on enää marginaalinen letkun vaihtoon/muuhun huoltoon nähden. Näin uusittu pikapaloposti vastaa täysin uutta standardia.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS >>

PIKAPALOPOSTI JA SAMMUTINKAAPPI HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

PKS-Kiinteistöturva tarjoaa laadukkaat pikapalopostit ja sammutinkaapit mm. paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo, Tuusula, Porvoo, Riihimäki, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi, Järvenpää ja lähialueet.