SAVUNPOISTOLUUKUT

Meiltä: Stig Wahlström ja Keraplastin sähkötoimisten savunpoistoluukkujen tarkastus- ja huoltopalvelut. Olemme valtuutettu savunpoistojärjestelmien huoltoliike. Teemme vuosihuollot aina järjestelmävaatimusten mukaisesti ja laadimme laitekohtaiset pöytäkirjat. Tarjoamme savunpoistoluukkujen tarkastusta- ja huoltoa alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

D + H -savunpoistoluukkujärjestelmien vuosittainen huolto edellyttää aina valtuutettua huoltoliikettä suorittamaan näille asianmukaisen huollon. Kuvan mukaisessa laukaisunapissa, keskellä vilkkuva ! -huoltovalo ilmaisee, että huolto on myöhästynyt ja järjestelmä tulee ensitilassa tarkistaa ja huoltaa.

Savunpoistokeskuksien tarkastus edellyttää eritysosaamista. Savunpoistoluukun tulee avautua sekä verkkovirralla, että varavoimalla (akulla). Akustojen ikä on yleensä 2-3 vuotta.

Savunpoistoluukkujen avautuminen tulee todentaa näkemällä, koelaukaisun yhteydessä. Rakenteen eheys ja saranointi sekä tankomoottori tulee tarkistaa huolellisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

TUTUSTU VIDEOOMME SAVUNPOISTOLAITTEISTA

SAVUNPOISTOLUUKKUJEN TARKASTUS, ASenNUS JA -HUOLTO

PKS-Kiinteistöturva tarjoaa savunpoistoluukkujen tarkastukset, asennukset ja huollot mm. paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo, Tuusula, Porvoo, Riihimäki, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi, Järvenpää ja lähialueet.