VSS-puhelinlinja

Tiesitkö, että väestönsuojaan vaaditaan toimiva puhelinyhteys. Ennen puhelinyhteys oli järjestetty ainoastaan kiinteää puhelinverkkoa pitkin. Nykyinen pelastuslaki ja tekninen kehitys antavat kiinteistöille mahdollisuuden luopua tästä kiinteästä puhelinliittymästä.Monet kiinteistöt ovat korvanneet kalliin lankaliittymän GSM- toistinpaketilla. Viranomaiset hyväksyvät väestönsuojissa GSM- puhelimien käyttömahdollisuuden, lankapuhelimen sijaan. Tarjoamme väestösuojien (VSS) puhelinlinjat alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

Olemme asentaneet GSM-toistinsarjoja useisiin VSS-tiloihin ympäri Uuttamaata. Kiinteän puhelinyhteyden korvaaminen GSM- yhteydellä, tuo kiinteistölle ajan kanssa säätöä.

VSS1 / 3G passiivitoistinsarja:
Tehokas GSM-toistinratkaisu tuo kuuluvuuden tiloihin, joissa signaali on muutoin estynyt: matalaenergiatalot, kellarit, väestösuojat, toimitilat jne.

VSS1 toistinratkaisu siirtää matkapuhelimien tarvitseman signaalin ulkoa sisälle turvallisesti. Järjestelmän käyttö ja asennus on sallittua. Ratkaisua voidaan käyttää myös esim. matalaenergiataloissa joissa eristys estää signaalin luonnollisen säteilyn.

VSS1 on täydellinen tuotekokonaisuus joho sisältyy ulos asennettava vastaanottoantenni, 10m yhdyskaapeli valmiilla liittimillä sekä sisälle tuleva tehokas ympärisäteilevä antenni.

SUUNTA-ANTENNIT:
Taajuusalue: 880-960 MHz 1710-2170 MHz
Tyyppi: Suuntaava
Vahvistus: 9 dBi
VSWR: ≤2:1
Polarisaatio: Pysty
Impedanssi: 50 Ω
Säteilykuvio: 120°
Liittimen tyyppi: FME-naaras (muut tilauksesta)
Mitat: 170x155x75 mm
Kiinnitys: ø 25-42 mm mastoon

YMPÄRI SÄTEILEVÄ
Taajuusalue: 880-960 MHz 1710-1880 MHz
Tyyppi: Ympärisäteilevä
Vahvistus: 5,1 dBi
VSWR: ≤2:1
Polarisaatio: Pysty
Impedanssi: 50 Ω
Säteilykuvio: 360°
Liittimen tyyppi: FME-naaras (muut tilauksesta)
Mitat (kiinnitysjalan kanssa): 345x40x10(170)mm
Kiinnitys: seinä/masto

Huom. Passiivinen toistin on aina turvallisin ratkaisu. On kuitenkin hyvä huomioida, jos alueella vastaanotettava signaali on huonolaatuinen kannattaa mahdollisuuksien mukaan pakottaa/lukita puhelin yhdelle taajuudelle (esim. GSM), jolloin puhelut toimivat usein vakaammin, kun puhelin ei vaihda vastaanottotaajuudelta toiselle.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS >>


TUTUSTU VIDEOOMME VSS-GSM -PAssiivitoistimesta

VSS-PUHELINLINjAT HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

PKS-Kiinteistöturva tarjoaa VSS-puhelinlinjojen asennuksen mm. paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo, Tuusula, Porvoo, Riihimäki, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi, Järvenpää ja lähialueet.